torsdag 13 augusti 2009

Passionerat...

Vissa dar känns det som om man är helt psycho och det är svårt att förstå hur nån kan stå ut med en. Men sen ser man sånt här, och inser att man kanske inte är så dum i alla fall...Nog skulle jag bli förbannad om jag trodde att M bara försvann i 2 veckor utan att svara med flit, men mer än 5 dar skulle det nog ta innan jag freakade loss så pass.
Visst kan jag vara förvirrad och glömsk ibland, men här har jag nog mött min match.


Övrigt: Skulle till gymmet, spöregn och åska, skulle ändå till gymmet. Sprang 30 sek till cykeln - fast besluten att jag skulle till gymmet, fullkomligt genomblöt när cykeln var upplåst, åkte hem. Nu låter skorna konstigt.


Det ska bli skönt med helg, fast M ska jobba så det blir inga ostörda sovmornar. Vi firar Sanna på lördag, flickan fyller 21! Hmm, hitta på nån present?
Twilight böckerna tog slut i början av veckan, så nu är det tomt i hörlurarna och tyvärr är det ruggigt dåligt med engelskspråkiga ljudböcker på bibblan. Hittade Avalon High av Meg Cabot (som skrev En Prinsessas Dagbok), som tyvärr bara är 3 timmar lång. Första skivan tog slut när jag målade väggmålningen på förskolan, andra när jag löptränade på gymmet (2 km på 16:20, det blir bättre!), sista delen sparar jag till nästa träningspass i morgon eller på lördag. Sen får jag ge mig ut på bok-jakt.
Funderar på att investera i all Sookie Stackhouse (True Blood) böckerna för att ha något att läsa. De finns visserligen på bibblan men det är så jobbigt att vänta en månad innan nästa bok kommer in... jaja. Vi får se, det får bli en liten runda in till stan på lördag förmiddag.


1 kommentar:

  1. Hahahaha! Undrar vad Birgit skulle göra?
    Säga :-Jaha, eller? :)

    SvaraRadera