torsdag 16 juli 2009

Halfblood Prince


Så igår fick vi äntligen se Harry Potter and the Halfblood Prince, den var bra och det var underbart med premiären för att alla där var så engagerade. Det hurrades och skrattades och skreks (ja, jag med) precis på rätt ställen. Såklart saknas mycket från boken, men det viktigaste kom med i alla fall. Och trots att alla har klagat livet ur stackars Jessie Cave som spelar Lavender Brown tycker jag att hon gjorde fantatiskt ifrån sig, hon gjorde en karaktär som kunde vara outhärdligt irriterande, mänsklig, komisk och lite sorglig.
På det stora hela kändes det som att filmen hade vuxit, tillsammans med skådespelarna, det fanns lite mer djup nu.
Efteråt gick vi till Glen Miller's cafe, som jag har velat kika på nu länge men det var varit stängt eller så har det inte funnits tid. Onsdagar är det live spelning, men jag hade aldrig anat hur litet stället är, bandet på 3 pers fick knappt plats, för att inte tala om oss andra. Fick lätt värmeslag och vi var tvungna att gå, men stället var charmingt så vi försöker nog gå tillbaka nån annan dag, då det inte är spelning.
Idag har vi inget planerat, vilket är tur eftersom M ligger i sängen och är sjukling. Hoppas på ett 24 timmars virus... får göra lite kycklingsoppa så kryar han nog på sig snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar