torsdag 9 april 2009

Påskpyssel


Gjorde kycklingar i Sugarpaste med barnen i förrgår när vi påskpysslade, ganska söta men jag tror inte att de smakar så gott...

Nu har jag semester, riktigt skönt med 5 dagar ledigt över påsken. Hoppas bara att det blir lite mysigare väder så man kan vara ute också. Annars har jag en bra backup plan; Har LoveFilm på prov, så jag får hyrfilm gratis hem i brevlådan till den 21 april. Nice, neh?

Ska passa på att tillbringa lite tid med M nu innan han åker upp till Uppsala nästa vecka. Och laga massa mat som vi kan slänga i frysen så att jag slipper tänka på middag när han är borta. Annars blir det bara tonfisk och mackor igen. ;-)

Om någon känner för att komma förbi nån kväll och käka middag, kolla film eller bara fika så är det bara att höra av sig!

I köket ligger en surdeg och vilar i väntan på att bli klar. Vi får se hur det blir med den, känner inget överväldigande förtroende för att det faktiskt har jäst. Men om den har det kommer det att bli ett förbaskat nyttigt bröd av den, det är rågsikt och honung från Södermanland som mamma har köpt direkt från biodlaren. Mumsigt är det också.

Plantorna i vardagsrummet växer så det knakar!!! Lägger upp bilder snart.

2 kommentarer:

  1. GLAD PÅSK Malin! Ha en skön ledighet. Kram

    SvaraRadera
  2. Ah mäh sååååååå söta! Jag skulle vilja hinna komma, men det ser rätt tjorvigt ut med tid...
    We´ll see. Njut av ledigheten och lapa sol så du får lite färg på nosen! Puss puss hmmm... i Umeå snöade det i natt och de har 40 cm snö!
    Hujeda!

    SvaraRadera