onsdag 23 september 2009

Vad har hon på huvudet?

Det är varken en skyddshjälm mot utomjordingar eller senaste modet från Paris. På impuls gick jag till H&M och investerade i papilliotter och eftersom M är fast på Söderstadion med jobb (Hammarby förlorade igen...) så passar jag på att fixa och trixa litet med håret. Man måste ju testa frisyren man ska ha på fredag!


Man kan ju undra varför jag inte använder min tid till något annat än att hålla på och lattja med håret, ja till och med jag undrar det när jag snubblar över det kaos jag har lykats skapa sen jag kom hem idag. Inte nog med att jag har utvecklat allergi för att städa, tydligen har jag blivit Överste Stökare här. Oreda eller "kreativ organisering" som jag föredrar att kalla det följer i mina fotspår. Jag har en kärleksrelation till kaos helt enkelt.


Grattis lillebror som fyller 20 idag!

I morse hoppade jag upp av mig själv vid 7 för att baka äppelstrudel till personalmötet som började hlav 10. Det gick bra, bortsett från att jag har förätit mig på äppelstrudel idag. Men visst är det GI om man har bakat själv? ;-)
2 dar kvar till helg. I morgon ska jag fixa ny hjul till cykeln och åka in till Läsesalen och låna lite noter så att jag kan sitta och klinka på keyboarden.
Får se hur håret ser ut i morgon bitti, betvivlar att jag kan sova såhär, men får väl försöka. Hur gjorde de det förr i tiden?! Måste kanske ringa mommo...
3 kommentarer:

  1. You´re nuts honey. kan vi ha personalmöte här också...? Puss & kram

    SvaraRadera
  2. jag har också sovit med papiljotter antalet gånger. sen insåg jag att det var bättre att investera i en locktång :)

    SvaraRadera